Експозиція Держлісагентства на Міжнародній агропромисловій виставці "Агро-2019"

4 Червня 2019р, Новини Держлісагентсва. Прес-служба

Сьогодні, 4 червня, відбулося офіційне відкриття ХХХІ Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2019» за участі Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва, в. о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольги Трофімцевої, голови підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, народного депутата України Леоніда Козаченка.

Свою експозицію на виставці представило і Державне агентство лісових ресурсів України. Заступник Голови відомства Володимир Бондар розповідав про ведення лісового господарства України усім відвідувачам експозиції. Як і минулі роки, увага до неї була прикута багатьох відвідувачів виставки. У таку спекотну погоду найбільше всім подобалося куштувати смачний березовий сік з Волині.

Участь у заході взяли заступники Міністра аграрної політики та продовольства України, представники Верховної Ради України, міністерств України, ЦОВВ, профільних об’єднань та асоціацій, бізнесу, українські та міжнародні експерти, та представники близько 1300 компаній із 15 країн світу.

 

http://dklg.kmu.gov.ua/forest/control/uk/publish/article?art_id=201864&cat_id=32888

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Держлісагентсва