Володимир Бондар обговорив зі словацькими колегами питання розвитку співпраці в лісовому господарстві

15 серпня 2019р, Новини Держлісагентсва. Прес-служба

Під час візиту української делегації до Словацької Республіки відбулася зустріч заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимира Бондаря з керівництвом державного підприємства «Ліси Словацької Республіки».

Сторони обговорили низку питань щодо співпраці в рамках Меморандуму між Держлісагентством України та державним підприємством «Ліси Словацької Республіки» і Національним лісовим центром Словаччини.

Зокрема, сторони підкреслили, що збалансоване управління лісами є успішною рамковою концепцією, реалізація якої збільшує користь від лісів для суспільства в Європі і сприяє сталому вирішенню глобальних і регіональних проблем, таких як зміни клімату і соціально-економічного розвитку.

«Ми обговорили питання ефективного ведення лісового господарства та збереженням біорізноманіття лісів. Особливо звернули увагу на проблему впливу змін клімату на ліси та адаптація до його змін у лісовому секторі. Також йшлося і про наближене до природи лісівництво, застосування екологобезбечних технологій, збалансоване використання лісових ресурсів», - зазначив заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар.

Генеральний директор державного підприємства «Ліси Словацької Республіки» Маріан Станік зазначив, що проблеми змін клімату та всихання лісів є однаковими для багатьох країн Європи і потрібно спільними зусиллями знаходити шляхи їх вирішення. Також він запевнив, що лісівники Словаччини підтримуватимуть українських лісівників у їхньому прагненні збереження та примноження лісів.

Прес-служба Держлісагентства

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Держлісагентсва