Що вкладемо в дітей - те і отримаємо!

20 березня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

20 березня у світі відзначають Міжнародний день щастя. Основна мета свята – нагадати всім, що варто радіти життю і бути вдячним за всі дарунки долі, навіть якщо іноді в житті трапляються не надто приємні сюрпризи. Частинкою позитиву вирішили поділитися працівники Опацького лісництва Самбірського лісгоспу з учнями шкіл Дрогобицького району, відвідавши учнів старших класів Смільнянської та Опаківської загальноосвітніх шкіл.
Діти – наше майбутнє і що змалечку ми усі всі в них вкладемо, таке і буде наше суспільство. Вчителі, батьки, навколишнє середовище закладають в юні голови знання, формують характер тощо. Працівники в цей прекрасний день пройнялися бажанням донести до дітей знання, які допомогли їм бути вдячні за всі дари природи, які їх оточують. 
Лісничий Опацького лісництва Микола Чіхрак розповів підростаючому поколінню значення лісу в житті кожної людини, важливість посадки молодого лісу, шанобливе ставлення до оточуючого середовища, правила поведінки в лісі, про заходи які проводитимуться на теренах лісництва.
«Любов до природи має бути закладена ще змалку. Ми повинні донести до них повагу до всього живого», - зазначив Микола Миколайович.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв