Значення лісу в житті людини

22 березня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Державною лісовою охороною Роздільського та Стільського лісництв в Роздільській ЗОШ І-ІІІ ступенів та державною лісовою охороною Дашавського лісництва в Верчанській СЗОШ І-ІІ ступенів  для учнів шкільних лісництв провели  відкритий урок на тему   "Значення лісу в житті людини»

Дітям розповіли про ліс, його догляд  та відтворення, значення лісів для людини. Учнів ознайомили  із роботою лісівників аби  виховати в молодого покоління шанобливе ставлення до лісу та праці людей, які  в ньому працюють та поглиблення знань про природу. На згадку про важлий урок лісівники подарували учням буклети "Правда про ліс. Функції лісу та лісівників" 

В держлісфонді П’ятничанського лісництва в кв.236 вид.34.1 на площі 1,0 поблизу с. Вівня Стрийського району, спільними зусиллями державної лісової охорони П’ятничанського лісництва та місцевих жителів проведено садіння часткових лісових культур дуба звичайного.  До участі було запрошено представника газети «Рідне поле». Захід проведено в рамках акції « Майбутнє лісу в твоїх руках!» 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв