Висаджено понад 4 тисячі саджанців модрини європейської

4 квітня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Щоб привернути увагу громадськості до  важливих заходів лісовідновлення лісівники Самбірського лісгоспу долучають до висаджування  лісу представників влади та  громадські організації. 

За ініціативи директора підприємства Яреми Ігоря Івановича до посадки модрини європейської в кварталі 32 були запрошені представники влади: голова районної ради міста Городка Більовський В.М., голова Городоцької РДА Ременяк В.В.., мер міста Комарно Іваницький Т.І.., парафіяни храму Благовіщеня Пресвятої Богородиці м. Городка, громадські активісти міста Комарно, журналісти часопису Городоччини «Народна думка».

Цього дня  учасники заходу відслужили панахиду за родиною Гриб (Івана, Марію та Володимира), котрі загинули під час бою від рук НКВС. На місці підірваної криївки є пам'ятник загиблим,  які героїчно пожертвували собою заради України. Слово надали отцю Михайлу з УГКЦ Благовіщеня Пресвятої Богородиці, який благословив усіх присутніх на добрі діла. Отець Михайло прийшов не сам. При церкві діє громадська організація «Апостольська чота». Такий  молодіжний рух покликаний творити добрі справи  і надихати своєю працею інших. Молодь підтримала ідею отця і прийшли садити молодий ліс.

Лісничий Комарнівського лісництва Михайло Залога розповів присутнім про підприємство,  основні досягнення, технологію вирощування і посадки молодих саджанців, основні заходи які щороку проводяться щоб зберегти і примножити  ліси.

Понад 4 тисяч саджанців модрини європейської посадили в цей день. Усі хто взяв участь у посадці лісових культур не лише попрацювали на користь, а й збагатилися новими знаннями, які стануть у нагоді кожному. Молодий ліс посаджений сьогодні через десятки років виросте і принесе користь людям. Дана акція згрупувала і малих і великих, і стала добрим  прикладом для наслідування.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв