«Прокурорський ліс»

8 квітня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Працівники апарату Львівської обласної прокуратури та військової прокуратури Західного регіону України разом з сім’ями, змінили формений дрес-код на зручний одяг та взуття, а  все для того щоб було зручно  садити ліс.   Участь в лісокультурній акції взяли понад 60 працівників Львівської прокуратури та 10 працівників військової прокуратури Західного регіону України.

Майстер-клас з правильного висаджування саджанців у грунт   провів директор Жовківського лісгоспу. У Бутинському лісництві (кв. 23вид. 2,4) на площі 0.9 га посадили  шість з половиною тисяч молодих сіянців сосни звичайної, дуба звичайного, ялини. Це  робили  не вперше, тому  вправно та з великим натхненням. Дорослим  охоче допомагали  діти,  які  були щасливі від того, що змогли бути теж корисними у такій важливій справі.

Лісокультурне дійство дало змогу усім учасникам відчути, яка  непроста і потрібна праця лісівника. Через роки чи десятиліття можна буде прийти в  ліс, помилуватися ним і з гордістю сказати: «тут є і моє дерево».

 

Ключові слова:

Жовківський лісгосп

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв