Прямуємо до фінішу

9 квітня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

В державному підприємстві «Радехівське лісомисливське господарство» в рамках щорічної Акції Державного агентства лісових ресурсів України «Майбутнє лісу в твоїх руках» за участю представників районної влади, органів місцевого самоврядування, молоді, представників громадськості та засобів масової інформації був проведений головний захід по садінню лісу. 

Цьогоріч захід відбувся у Витківському лісництві квартал 36 виділ 2 на площі 0,6 га. Заліснення лісокультурної площі проводилось вручну під меч Колесова після попередньо проведеного механізованого обробітку грунту. Відповідно до типу лісорослинних умов В2 (свіжий субір) та складеного і затвердженого проекту лісових культур, який передбачає відновлення корінного деревостану, головною породою на цій ділянці є сосна звичайна з домішкою дуба північного. Проект передбачає схему змішування ССССДпССССДп - 4 ряди сосни, 1 ряд дуба з розміщенням 2,0*0,65м. 
Перед безпосереднім початком проведення робіт по садінню лісу фахівці ДП «Радехівське ЛМГ» провели детальний інструктаж та наочне ознайомлення учасників акції з технологічним процесом. 
Уважно вислухавши лісівників та уточнивши деталі, усі присутні організовано взялись до роботи. Активну участь в процесі заліснення прийняло керівництво та працівники Радехівської районної державної адміністрації. Спільними зусиллями було висаджено понад 5,2 тис.шт. сіянців, зокрема сосни звичайної – 4,1 тис.шт та дуба північного – 1,1 тис.шт. 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв