Працівники державної лісової охорони виявили лісопорушника

10 квітня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Близько 07 год 08 квітня 2019 року до лісової охорони ДП «Старосамбірське ЛМГ» поступила інформація про спробу вивезення незаконно зрубаної деревини з лісових масивів біля с.Лопушанка-Хомина Старосамбірського району.

За даним викликом виїхала рейдова група лісової охорони, працівники охоронної фірми "Аркон"  та  працівники Старосамбірського ВП Самбірського ВП ГУ НП у Львівській області.

Після прибуття безпосередньо на місце перед охоронцями лісу постала картина, - вантажна автомашина ГАЗ-66 частково навантажена незаконно добутою деревиною осиротіло стоїть на узліссі, і жодної живої душі біля неї не має.

Працівниками Старосамбірського ВП Самбірського ВП ГУ НП у Львівській області було прийнято рішення перемістити автомобіль із деревиною на штрафмайданчик для проведення подальших слідчих дій.

І коли працівники поліції приступили до виконання задуманого, із хащів немов той чугайстер  вийшов власник автомобіля вже добрий знайомий Василь Васильович (прізвище до зясування обставин не вказуємо).

Не знаємо чи являється мешканець с.Лопушанка-Хомина Старосамбірського району фанатом радянського телевізійного фільму «Місце зустрічі змінити не можна» чи ні, але знаємо одне, рік тому на цьому ж місці і майже в той же час даний громадянин з цим же автомобілем затримувався за ідентичних обставин.

Пан Василь під час розмови жалівся тяжке життя, на болі в ребрах, а на запитання - "Нащо ви крадете ліс, треба Вам того лісу було?" відповів : - "Ребра, ребрами, а свята йдуть!".

Автомобіль разом із деревиною вилучено на штраф майданчик,  матеріали передано працівникам Старосамбірського ВП Самбірського ВП ГУ НП у Львівській області для проводення слідчих дій.

За інформацією ДП "Старосамбірське ЛМГ"

Ключові слова:

лісопорушники

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв