Попрацювали на славу... лісу

24 квітня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

У День довкілля успішно завершилася Акція Держлісагенства «Майбутнє лісу в твоїх руках». Метою Акції було ознайомлення молоді з особливостями вирощування лісів та ведення лісового господарства, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.

У рамках Акції ДП «Львівський лісгосп» провів ряд заходів з відновлення та примноження лісових багатств – доповнення недостаючих порід на лісосіках вибіркових рубок 2018р. (26 га). На землях Красівського лісництва депутати, працівники Миколаївської РДА, громадські активісти висадили понад 2,5 тис. саджанців дуба, ялиці, дугласії та інших порід. Для підприємства важливим є привернення уваги громадськості до проблем ведення лісового господарства.

Лісничі Винниківського, Лапаївського, Борщовицького лісництв провели 7 ознайомчо – пізнавальних тематичних заходів в загальноосвітніх навчальних закладах за місцем діяльності лісництв та Лапаївському шкільному лісництві. Школярі спільно з лісівниками виготовили та розвісили в лісах поблизу м.Львова близько 50 шпаківень. Лісова охорона підприємства завжди звертає увагу учнівської молоді на важливість збереження лісових насаджень, особливості створення їх, дотримання правил поведінки у лісі.

ДП «Львівський лісгосп» цього річ, як і щороку, провів конкурс серед школярів на кращий твір та малюнок за темою «Людина і ліс». Переможці були нагороджені цінними подарунками.

Відбулися заходи з благоустрою територій та прибирання сміття в лісових насадженнях Винниківського, Лапаївського, Липниківського, Красівського, Борщовицького лісництв, вздовж автомобільних доріг. До прибирання зголосились працівники Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, школярі, місцеві мешканці. Впродовж Акції було локалізовано понад 30 стихійних сміттєзвалищ та зібрано близько 10 вантажних автомобілів сміття.

Всього в заходах Акції “Майбутнє лісу в твоїх руках” 2019 взяли активну участь 278 осіб, в тому числі 129 – представники шкільної та учнівської молоді, 85 – представники громадських організацій та 64 представники громадськості.

 

Працівники ДП «Львівський лісгосп» щиро вдячні всім, хто долучився до проведення Акції, за активну громадянську позицію та запрошують до подальшої співпраці.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв