Дискусія про розвиток природно-заповідних територій у Карпатах

27 Червня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Розвиток природно-заповідних територій у Карпатах - під такою назвою проходила дискусія в рамках IV Форуму місцевого розвитку у м.Трускавець.



Модератором  виступив Олексій Балицький - заступник міського гогови м.Трускавця. Спікерами були: Василь Полуйко- заступник Міністра екології та природних ресурсів України, Ганна Гопко - народна депутатка України, Голова Комітету Верховної Ради України у закордонних справах, Андрій Білоус - перший заступник голови Львівської обласної ради, Тетяна Терлецька - голова Старосамбірської районної ради, Василь Приндак - заступник директора НПП "Сколівські Бескиди".


Учасники дискусії зосереджували основну увагу навколо підходів до збереження навколишнього природного середовища в регіоні Карпат, презентації національних та регіональних політик охорони довкілля та форм охорони гірських територій.
Ключовими питаннями дискусії були:

  • які головні напрямки взятого на сьогодні курсу заповідання в Карпатах?
  • який відсоток заповідних територій є прийнятним для карпатського макрорегіону?
  • як зберегти баланс між заповіданням і господарюванням в Карпатах?

Представник від НПП "Сколівські Бескиди" у своїй доповіді наголосив на позитивних моментах заповідання в Львівській області  у 2018-2019 роках, відмітив основні напрямки роботи природно-заповідних територій та, звичайно, було вказано  і на проблемні питання, які зараз стоять перед ПЗФ (виступ додається).

Skolivski Beskydy

 

 

За матеріалами НПП "Сколівські Бескиди"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв