ДП «Радехівське ЛМГ» один з найбільших платників податків

26 липня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Державне підприємство «Радехівське лісомисливське господарство» за підсумками роботи у першому півріччі 2019 року стало бюджетоутворюючим для області й потрапило у число кращих платників податків серед державних лісогосподарських підприємств Львівщини.

      Завдання на перше півріччя були не прості, оскільки першочергово, як і кожного року весною проводимо садіння лісу. За підсумками весняних лісокультурних робіт заліснено понад 185 га лісу. Проведено сприяння природному поновленню на площі 22га, а також догляди за залісненими площами минулих років – 400га.Рубки догляду в молодняках у першому півріччі проведені на площі 110 га, що на 40% більше запланованого. Ведеться активна робота по попередженню та швидкому виявленню місць можливого загоряння. На підприємстві запроваджено цілодобове чергування та патрулювання лісових масивів за участю працівників Національної поліції. Виявлено 15 випадків незаконних рубок на сумму 40133 грн., що сплачено на рахунки місцевих бюджетів.

      На лісозаготівельних роботах постійно працює 4 бригади на головному користуванню та 3 бригади на проміжному користуванню, загальною кількістю 40 чоловік. Усі робітники підприємства на 100% забезпечені спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту. Для безпечної роботи працівників розроблено, систематично переглядається та поновлюється 87 інструкцій з охорони праці на види робіт. По структурних підрозділах влаштовані, та забезпечені обладнанням 6 кабінетів та 5 кутків з охорони праці. Усі робітники підприємства пройшли 20 годинне спеціальне навчання з охорони праці на всі види робіт.

     Загалом державними лісогосподарським підприємством «Радехівське лісомисливське господарство» вже заготовлено 28710м3 ліквідної деревини, в тому числі на рубках головного користування – 23497 кбм. На власних виробничих потужностях перероблено 7676 кбм. деревини. Чисельність працівників ДП «Радехівське ЛМГ» становить 276 чоловік, в тому числі державна лісова охорона – 65. Середньомісячна заробітна плата 9864 грн. Усі працівники лісової охорони забезпечені форменним одягом на 100%. До зведеного бюджету підприємством у першому півріччі сплачено 8541 тис. грн., в тому числі до місцевого бюджету 3361 тис. грн..

     Уся робота підприємства побудована на принципах Лісової опікунської ради (FSC) та грунтується на основі консенсусу в трьох секціях: соціальний, екологічний та економічний. Саме такий підхід гарантує, що заготівля деревини і недеревних продуктів лісу не загрожує біорізноманіттю, не зменшує їх продуктивність та екологічні функції лісів.

С.М.Данькевич директор ДП "Радехівське ЛМГ"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв