До уваги мисливців Перемишлянщини

2 серпня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

10 серпня з 18.00 години у Львівській області розпочинається полювання на мисливські види птахів.  Мисливці Перемишлянщини відкривають полювання «на качку» на ставках в мисливських угіддях Перемишлянського господарства Львівської о/о УТМР та Перемишлянського РТМіР «Лісівник».  Згідно пропускної спроможності, яку погоджено Львівським ОУЛМГ та Львівською ОДА, в мисливських угіддях району дозволено до добування 1239 голів місцевих видів птахів. Для того щоб полювати в угіддях Львівської обласної ради УТМР (Перемишлянське господарство) вартість разової карточки, на пернату для членів товариства становить 100 грн, для членів інших товариств – 200 грн., для мисливців які не є членами будь-якого товариства – 300 грн. Сезонна карточка для членів товариства становить 450 грн. в Перемишлянському РТМіР «Лісівник» вартість разової карточки на пернату становить 50 грн., сезонна карточка – 1 грн. за умови сплати поточних членських внесків. Разова карточка на пернатих для членів інших товариств – 200 грн.

      Для охорони державного мисливського фонду, працівниками державної лісової охорони буде проведено спільні рейди з представниками Національної поліції ставками,  де проводиться полювання.  Такі рейди по мисливських угіддях району будуть проводитись постійно рейдовою групою, яка сформовано в лісгоспі. 

Додатково нагадуємо мисливцям, які документи дають право на полювання:

- посвідчення мисливця;

- щорічна контрольна картка обліку добутої дичини та порушень правил полювання з відміткою про сплату державного мита;

- дозвіл на добування мисливських тварин (відстрільна картка, тощо);

- чинний дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю у разі її використання під час полювання;

- паспорт на собак мисливських порід, інших ловчих звірів і птахів у разі їх використання на полюванні.

Зазначені документи мисливець зобов’язаний мати під час полювання, транспортування або перенесення продукції полювання і пред’являти їх на вимогу осіб, уповноважених здійснювати контроль у галузі мисливського господарства та полювання. Варто зазначити, що мисливцям необхідно зважати і на пожежонебезпечний період, який триває на даний час.  У зв’язку з цим лісівники закликають всіх мисливців не розводити вогнищ у невідведених місцях, торфовищах та дотримуватися техніки безпеки під час використання зброї. Також наголошують на дбайливому ставленні до багатств флори та фауни нашого краю.

Прес-служба лісгоспу

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв