Особливе свято

16 вересня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

У лісівників є традиція, яка робить їхнє свято особливим і не схожим та інші професійні свята – це підведення підсумків зробленого, складання планів на майбутнє. Саме в це свято заведено у нас аналізувати свою діяльність та зроблену користь для людей.

13.09.2019 р. відбулась нарада, яка розпочалась з приємної ноти. Колектив ДП «Рава-Руське ЛГ» привітав директор лісгоспу — Антон Петрович Косовський З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ: « …пройшов ще один рік важкої, але такої необхідної роботи для людей. Протягом вже кількох років ми озвучуємо фразу «що цей рік для нас був не легкий» я бажаю, щоб в наступному році, на наше професійне свято , ми сказали одне одному – «цей рік у нас був найкращий». І я впевнений, що для цього свої зусилля прикладе кожен з нас, адже в нашому лісгоспі працюють люди, які люблять творити добро для людей»!

Грамотами та подяками Антон Петрович нагородив працівників лісгоспу, відмітив професіоналізм лісової охорони та подякував усім за плідну працю.

Після урочистої ноти почали лунати цифри про зроблене, проводився аналіз виконаної роботи по кожному лісництву та будувались плани на майбутнє. Про цифри, які є показниками нашої роботи ми розповімо незабаром. Про те, вже сьогодні можемо всіх запевнити, що кожну ділянку на якій проводилась заготівля лісу ми засаджували і будемо садити новий ліс!

ДП «Рава-Руське ЛГ»

 

Ключові слова:

ДП «Рава-Руське ЛГ»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв