Ліс – очима дітей

24 вересня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Закінчився конкурс на кращий малюнок про ліс та працю лісівників присвячений до Дня працівника лісу серед учнів шкіл Перемишлянського району. Приємно, що вчителі та учні активно відгукнулись на запрошення лісівників.
На папері діти відтворили працю лісівників та ліс таким, якою є їхня уява про нього. Малюнки надійшли з багатьох шкіл. Малювали всі, учні молодших класів, середньої та старшої школи. Загалом 118 малюнків надійшло в лісгосп. Кращі малюнки виставлені у холі лісгоспу і милують око працівників та відвідувачів лісгоспу. Журі оглянуло всі малюнки. 
Малі художники, малюнки яких, були визнані найкращими, нагороджені грамотами та цінними подарунками. 
Грамоти та подарунки отримали учні ОЗНЗ Бібрської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Уляни Кравченко, ОЗНЗ Перемишлянської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Омеляна Ковча, ОЗНЗ Перемишлянської загальноосвітньої школи-гімназії І-ІІІ ст. м.Перемишляни, Суходільського ЗЗСО І-ІІ ст., Романівського ЗЗСО І-ІІ ст.
За активну участь у роботі шкільного лісництва «Лісові бджілки» ОЗНЗ Перемишлянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. ім. Омеляна Ковча та виховання молодого покоління у любові до природи та лісу, подяками та подарунками були відзначені заступник директора з виховної роботи Олена Дух та педагог-організатор Ліда Хемич ОЗНЗ Перемишлянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. ім. Омеляна Ковча.
Лісівники Бібрського лісгоспу висловлюють подяку директорам шкіл району за сприяння у проведенні конкурсу на кращий малюнок, а дітям за гарні малюнки.

 ДП "Бібрський лісгосп"

 

Ключові слова:

ДП "Бібрський лісгосп"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв