Науково-дослідницька робота Труханівського учнівського лісництва виборола 1 місце у номінації «Упровадження результатів дослідів у практику лісового господарства»

30 вересня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

З 25 по 27 вересня 2019 року в м.Чернігів проходив Всеукраїнський зліт учнівських лісництв, учасниками якого були 24 команди з усіх областей України. Львівщину представляла команда Труханівського учнівського лісництва, яке функціонує на базі ДП”Сколівське лісове господарство” Львівського ОУЛМГ.

Серед науково-дослідницьких робіт команда в складі учнів Труханівської ЗОШ 1-111 ст. Анастасії Хомин, Вікторії Ціздин та Тетяни Ціздин під керівництвом вчителя біології Хомин Ольги виборола 1 місце у номінації «Упровадження результатів дослідів у практику лісового господарства» із актуальною темою для Карпат “Виявлення хворіб і шкідників лісу в смерекових лісах та розроблення системи заходів із обмеження їх розвитку за для підвищення продуктивності лісів”.

Зазначимо, що Труханівське учнівське лісництво вже приймало участь у Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв у 2017 році в м. Житомир, де вибороло ІІІ загальнокомандне місце.

За інформацією

ДП «Сколівське лісове господарство»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв