Круглий стіл з питань охорони лісів від незаконних рубок і порушень природоохоронного законодавства

7 жовтня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

7 жовтня 2019 року в приміщенні Турківської РДА відбувся круглий стіл по питаннях охорони лісів від незаконних рубок і порушень природоохоронного законодавства. На нараді були присутні директор ДП «Боринське лісове господарство» Михайло Михайлович Ільницький,директор ДП «Турківське лісове господарство» В.М.Барабаш, директор Турківського ДЛГП «Галсільліс» Б.С.Петренко, заступник голови районної ради Костишак В.М., працівники правоохоронних органів та державної лісової охорони, голови сільських рад, місцеві активісти.Керівниками лісогосподарських підприємств було наведено основні цифри справ про лісопорушення в 2018-2019 років.

В порівнянні з 2018 роком самовільні рубки по ДП «Боринське лісове господарство» зменшилися у два рази. По підприємству створена рейдова бригада із залученням працівників державної лісової охорони та правоохоронних органів, які проводять рейди по виявленню лісо порушень.Також було наголошено, що з 19.05.2019 р. набрав чинність Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збереження українських лісів», яким внесені зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України та збільшено розміри штрафів за адміністративні правопорушення в два рази.

Учасниками круглого столу було запропоновано налагодження співпраці між органами місцевого самоврядування, правоохоронними органами та державною лісовою охороною підприємства задля необхідності покращення роботи в природоохоронній сфері, дотримання вимог лісового законодавства, недопущення незаконних рубок.

Прес-служба ДП «Боринське лісове господарство»

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв