Лісівники здобули перемогу

16 жовтня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Працівники лісового господарства — це справжні КОЗАКИ, які не лише вправно охороняють ліс та старанно виконують свою роботу , вони ще є найсильнішими та найвправнішими, адже у 6-ти конкурсах з 10-ти в міських Козацьких забавах здобули перемогу, та за підсумками змагань вибороли ПЕРШЕ місце.

Хай живе козацька слава, хай живе козацький дух! Саме під таким девізом лісівники Равщини змагалися у Козацьких забавах з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України, Дня українського козацтва та 77-річчя створення УПА!

Лісівник за професією а козак у душі! Так ми можемо охарактеризувати нашу команду, кожен учасник якої зробив свій величезний внесок до спільної перемоги. Команда ДП «Рава-Руське ЛГ», дякуємо кожному з Вас за здобуту перемогу:

Мушка Олег - І місце «підняття ваги);
Панас Любомир - І місце «амреслінг»;
Солоха Олег - І місце «Бій мішками на гімнастичній колоді»
Говда Володимир – І місце «метання довбні»
А ще у конкурсі « перетягування канату» та «перетягування воза на час» команда ДП «Рава-Руське ЛГ» також здобула І місце.

І це ще не все з призовими місцями: 
Гринчук Микола - ІІ місце «стрільба з пневматичної гвинтівки»
Луцко Роман - ІІ місце "метання спису". 
У командній естафеті (перекочування колеса, стрибків у мішку, перекидання колоди, подолання перешкод) також ІІ місце. 
І ще слова вдячності звучать для отамана команди - Панечка Володимира та учасників Смолинця Володимира, Вуса Тараса, Карпи Дмитра.

Козаки – це лицарі, хранителі своєї землі. Багато років минуло, а майже нічого не змінилося. На першому місці для кожної людини, як і раніше, виступає мужність та честь, а для лісівника ще й репутація підприємства, яку наша команда захистила на відмінно.

МИ ВАМИ ПИШАЄМОСЬ ТА ГОРДИМОСЬ!

Прес-служба ДП «Рава-Руське ЛГ»

 

Ключові слова:

ДП «Рава-Руське ЛГ»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв