Осіннє тепло і золото природи

23 жовтня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Школярі 2-4 класів Бродівської ЗОШ І-ІІІст. №2 разом з вчителями та батьками  побували  на екскурсії в дендропарку Берлинського лісництва.  Дендрологічний парк розташований на території Берлинського лісництва площею  5,0 га. Закладений у 1972 році. На даний момент там ростуть понад 160 видів різних деревних порід. Багато цікавого могли дізнатися  діти про основні лісоутворюючі породи, які ростуть в наших лісах.

 

Цікавинкою для дітей були інтродуценти які є в дендропарку. Діти збирали незнайоме їм листя для гербарію, а також багато різних шишок та плодів. Опісля дендропарку лісівники показали в  Берлинському лісництві як вирощується посадковий матеріал, який в майбутньому буде висаджений в лісі на зрубах.

Також школярі дізналися як проводиться нагляд за пожежами в лісгоспі. Діти змогли подивитися на пожежну вишку та телевізійну систему.  Черговий показав як проводиться спостереження за лісами на предмет виявлення лісових пожеж у Бродівському лісгоспі.

Найбільше задоволення діти отримали в зоні відпочинку «Озерце». Вони ознайомилися зі стендами які є в зоні. Учні отримали гарну терапію  від спілкування з природою.

 

 

Кінцевою точкою екскурсії було мисливське господарство «Стир» . Не тільки чучела тварин цікавило дітей а розповідь,  які тварини з мешкають в лісах  Бродівщини.  

День проведений на природі без гаджетів удався на славу. Осіннє тепло і золото природи надало і сил та енергії. Задоволеними повернули до дому діти, батьки і вчителі.

За матеріалами ДП "Бродівський лісгосп" 

 

 

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв