ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр": візит колег лісівників

7 листопада 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

На цьому тижні, ДП «Львівський ЛСНЦ» відвідали колеги лісівники з ОКС ЛГП «Галсільліс» на чолі з генеральним директором Володимиром Мельником.

На даний час ОКС ЛГП «Галсільліс» є засновником 18 дочірніх лісогосподарських підприємств, які займаються веденням лісового господарства в розкиданих серед сільськогосподарських угідь і розташованих, в основному, навколо населених пунктів лісових масивах Львівської області.

Працівників комунальних лісогосподарських підприємств було ознайомлено з роботою підприємства, єдиного в Україні, яке використовує сучасні технології в лісовому розсадництві починаючи від підготовки насіння і закінчуючи висаджуванням готових сіянців в ліс.

Особливе зацікавлення в колег лісівників викликала лінія автоматизованого посіву насіння лісових порід та сіянці які були вирощені за допомогою  даної лінії. 

Також, слід зазначити,  що ДП «Львівський ЛСНЦ» надає послуги по переробці лісонасінної сировини майже половині комунальних лісогосподарських підприємств області. Отримане якісне насіння підприємства висівають у власних лісових розсадниках.

За інформацією

ДП "Львівський ЛСНЦ"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв