За матеріалами проведеної інвентаризації та атестації лісокультурних об’єктів в ДП «Самбірський лісгосп»

12 листопада 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

В лісництвах ДП «Самбірський лісгосп», з метою уточнення обсягів та визначення ефективності проведених робіт по лісовідновленню, якісної оцінки лісових культур, садивного матеріалу в вересні-жовтні цього року проведено інвентаризацію та атестацію лісокультурних об’єктів згідно наказу підприємства № 94-ОСН від 12 вересня 2019 року Інвентаризація полягала в уточненні обсягів та визначення ефективності приживлюваності одно-, дво- та трирічних лісових культур. 

Також інвентаризації та атестації підлягали незімкнуті лісові культури старшого віку та наявність садивного матеріалу в шкільних відділеннях лісорозсадників. В загальному, інвентаризація та атестація лісових об’єктів проводилася на площі 1478 га., в тому числі інвентаризація лісових культур проведена на площі 712 га та природного поновлення 766 га. Інвентаризацію одно-, дво- та трирічного віку саджанців проведено на площі 240 га. Приживлюваність складає 91 відсоток. За класами якості 35 відсотків лісові культури I класу і 65 відсотків – другого класу.За умовами досягнення лісовими культурами у визначеному віці відповідної зімкнутості крон, густоти та висоти, вони переводяться у вкриті лісовою рослинністю площі та передаються в експлуатацію.

Цього року переведено в вкриті лісовою рослинністю 108 га лісових культур та 108 га природного поновлення.Також інвентаризація та атестація проводилася в лісових розсадниках і плантаціях. За її результатами на підприємстві вирощено 938,8 тис.штук сіянців основних лісоутворюючих порід, в тому числі хвойних порід 339,8 тисяч, листяних 599 тис.штук. Проведено укорінення 4300 штук живців декоративних порід в Рудківському лісорозсаднику на площі 0,12 га.

Лісовий відділ ДП "Самбірський лісгосп"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв