Ліс - це не тільки меблі, кисень та паливна сировина, ліс - це прекрасна, безкоштовна фотозона

28 листопада 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

 Натхнення до навчання можна знайти у мандрівках, лісівників в цьому переконали учні Синьковицької ЗОШ І-ІІ ступенів, які завітали, до нас, на екскурсію. Види дерев, тварини, птахи, хвороби лісу, повсякденні інструменти лісівників надзвичайно цікавили наших гостей.

На изображении может находиться: 1 человек, улыбается, птица

Всі люди знають, що деревина відіграє важливу роль у житті кожної людини, і всі її використовують по різному. Учні Синьковицької ЗОШ І-ІІ ступенів в дендропарку ДП «Рава-Руське ЛГ» продемонстрували, що деревця являються чудовою фотозоною, адже можна вибирати різні відтінки, розмір та форми природної фотозони, яка завжди є безкоштовною. Юнаки, які очевидно, є кращими спортсменами у школі, інтуїтивно попрямували до перекладини, щоб отримати можливість зайнятися трішки спортом серед чудових краєвидів, оскільки впевненні, що займатися спортом на природі - це дуже корисно.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

Дякуємо діткам, що нагадали нам ще про один спосіб використання лісу у нашому житті.

На изображении может находиться: 25 человек, люди улыбаются, люди стоят, дерево, небо, на улице и природа

Наші гості ще дуже юні, і в майбутньому їх чекає вибір професії, ми радіємо що дехто навіть мріє стати лісівниками: «Приносити користь світу – це єдиний спосіб стати щасливим, а лісівники щомиті роблять наш край кращим». Скажемо відверто, це нас дуже порадувало і дало ще більшого стимулу робити свій рідний край кращим.

Прес-служба ДП «Рава-Руське ЛГ» 

Ключові слова:

ДП «Рава-Руське ЛГ»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв