За незаконне полювання потрібно відповідати!

29 січня 2020р, Новини підприємств. Прес-служба

25.01.2020 року працівниками рейдової бригади служби державної охорони ПЗФ НПП „Сколівські Бескиди” у кв. 25 Підгородцівського лісництва в адміністративних межах Новокропивницької сільської ради, що є природно-заповідним фондом України загальнодержавного значення, виявлено факт незаконного полювання та добування однорічного самця козулі європейської.


На місці вчинення злочину було виявлено чотирьох місцевих жителів смт. Східниця. Про вчинення порушення було повідомлено та викликано на місце події групу швидкого реагування Дрогобицького ВП ГУНП у Львівській області, зареєстровано факт незаконного полювання та внесено в єдиний реєстр досудових розслідувань.



Тепер горе-мисливцям відповідно статті 248 КК України загрожує покарання у вигляді штрафу у вигляді від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста шістдесяти до двохсот сорока годин, або обмеженням волі на строк до трьох років, а також відшкодування збитків завданих тваринному світу у розмірі 32 тис. грн.

Відділ охорони території
НПП «Сколівські Бескиди»

Ключові слова:

незаконне полювання

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв