ДП "Львівський лісгосп": результати проведення спільного рейду лісової охорони та правоохоронців

10 лютого 2020р, Новини підприємств. Прес-служба

06.02.2020р. на виконання спільного наказу Прокуратури Львівської області, ГУ Держпраці у Львівській області, ГУ НП У Львівській області, Галицької митниці Держмитслужби, Державної екологічної інспекції у Львівській області, Львівського ОУЛМГ від 17.12.2019 року №46/4-і/4/11-ОД4/4/351/1058 «Про створення спільної міжвідомчої робочої групи щодо протидії кримінальним правопорушенням у сфері охорони лісових ресурсів, використання надр та інших об’єктів навколишнього природного середовища» відповідно до спільних заходів розроблених та затверджених ДП «Львівський лісгосп» та Миколаївським відділом поліції, було проведено рейдове патрулювання лісових масивів Красівського лісництва на предмет запобігання, недопущення та виявлення незаконних рубок, браконьєрства, засмічення лісів побутовими відходами, незаконного перевезення деревини та інших порушень лісового законодавства.

Патрулювання проводилося за участі лісової охорони підприємства та Миколаївського відділу поліції поблизу населених пунктів с.Красів, с.Бродки, с.Поляна, с.Вербіж.

Під час проведення патрулювання проводилася масово-розяснювальна робота з населенням щодо недопущення незаконних рубок, браконьєрства, засмічення лісів побутовими відходами. В результаті проведеної роботи було виявлено та затримано порушника, жителя с.Красів, який вчинив незаконну рубку. За даним фактом було складено протокол за ст.65 КУпАП та притягнено винну особу до встановленої законом відповідальності.

ДП «Львівський лісгосп» вкотре закликає громадян не нищити незаконними рубками лісові насадження, а звертатися на підприємство для придбання дров та деревини, які заготовляються на спеціально відведених ділянках відповідно до вимог чинного законодавства.

За інформацією

ДП "Львівський лісгосп"

 

Ключові слова:

лісова охорона

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв