ІІІ Форум гідів у Львові

27 лютого 2020р, Новини підприємств. Прес-служба

25 лютого стартував ІІІ Форум гідів у Львові. Захід організовували управління туризму та курортів облдержадміністрації спільно із Львівським туристичним офісом. Від НПП "Сколівські Бескиди" в роботі Форумі взяв участь в.о. директора Приндак В.П. Наша установа є учасником туристичних турів «Гастромандри Львівщиною» та «Мандри Львівщиною: природні та еко-локації».

В останні роки у світі та в Україні все більшої актуальності набуває природознавчий туризм, який є важливим фактором підняття екологічної свідомості та культури серед українців та іноземців. Популярним стають такі напрями краєзнавчого туризму: туристично-наукові експедиції, спостереження за птахами (бьордвочінг), кінні походи, «фотополювання» на рідкісні тварини та рослини, екскурсії у реабілітаційні центри для тварин.

26 лютого  відбулась екскурсійна програма туристичними локаціями області. Форум Гідів у Львові 2020 – це вже ІІІ Форум, який збирає одну з найбільш репрезентативних ланок галузі туризму – гідів та екскурсоводів. Форум має на меті об’єднати туристичне середовище України задля покращення якості надання послуг, знайомства з новими туристичними продуктами та промоції Львівської області.

Для Львівщини одним із пріоритетних завдань є розвиток туризму та формування позитивного іміджу області як туристичного напрямку в Україні та на міжнародному рівні. Також, у 2019 році затверджена Стратегія розвитку Львівської області на період до 2027 року, де серед п`яти стратегічних цілей є «Туристична привабливість».

За інформацією 
                                                                            НПП "Сколівські Бескиди"

 

 
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв