Триває весняне садіння лісу у Бібрському лісгоспі

3 квітня 2020р, Новини підприємств. Прес-служба

Кращим часом для садіння лісу є весна: в грунті багато вологи, температура грунту і повітря підвищується поступово, інтенсивно росте коріння рослин. Весняна посадка лісу забезпечує кращу приживлюваність та розвиток рослин.

Не зволікають з садінням лісу і в Бібрському лісгоспі. У працівників лісового господарства відповідальний і насичений період, адже в цей час закладається основа нових лісів.

Лісівники планують заліснити на 100% не лише минулорічні зруби, але й частину цьогорічних. За відносно короткий термін вже встигли посадити 23 га молодих дубових насаджень, а це становить 76,7 тисяч штук сіянців, вирощених у власних розсадниках. Поряд з дубовими культурами, окремі зруби заліснені модриною європейською, яка є швидкорослою та технічно цінною породою.

Не оминають лісівники увагою і зруби на яких проводився останній прийом рівномірно-поступових рубок в букових деревостанах.

На таких ділянках проводиться заліснення на волоках, місцях верхніх складів, а також в місцях де відсутнє природне поновлення. Загалом ці роботи проведені на площі 70 га.

Над створенням лісів працюють лісничі, майстри лісу та досвідчені бригади, які щороку залучаються до посадки. Тому за якість робіт по відновленню лісів можна бути спокійним.

Лісівники щиро вдячні всім тим, хто долучився до відновлення лісів і своєю працею заклав майбутні нові ліси!

А попереду, ще багато роботи, посів розсадників і теплиць, закладка шкілок, зелене черенкування. Ці роботи проводяться для забезпечення садивним матеріалом, як для потреб лісовирощування так і озеленення.

А в подальшому клопітка та невтомна праця по догляду за посівами та посадками молодих лісів. Загалом турбот вистарчає.

За інформацією

ДП "Бібрський лісгосп"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв