Ліс - живий скарб нашої землі

24 вересня 2020р, Новини підприємств. Прес-служба

Зайве нагадувати значення, яке відіграє лісове господарство для економіки держави. як чинник величезного позитивного природного і екологічного впливу на навколишнє середовище. Розумне використання цього багатства дарує людям безліч лісових дарів ц – чисте повітря, місце відпочинку, деревину, цілющі трави, гриби, ягоди, регулює клімат, збільшує врожайність сільгосп культур та ще безліч корисних властивостей.

Однак, ліс потребує добрих рук лісівників. Люди, які стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві давно і справедливо заслуговують глибокої поваги та пошани.

В переддень професійного свята в Бібрському лісгоспі проведено огляд лісових розсадників, шкілок, теплиць, плантацій та садиб лісництв. Кожне лісництво презентувало свої здобутки по вирощуванню садивного матеріалу. Адже лісокультурна кампанія в біжучому році ще не завершена. Враховуючи зміни клімату, виробничі можливості лісгосп планує ще в біжучому році відновити понад 50 га лісу на зрубах 2020 року. Для цього в розсадниках та теплицях вирощено понад 500 тисяч сіянців та саджанців. Весь цей садивний матеріал згодом перекочує до лісу, буде прикрашати парки, сквери наші садиби.

Добрих результатів по вирощуванню садивного матеріалу досягнули лісівники Перемишлянського, Брюховицького та Свірзького лісництв. Посіви на розсаднику та в теплицях доглянуті та відповідають лісівничим вимогам. В доброму стані шкілка декоративного садивного матеріалу в Суходільському лісництві. Разом з тим, необхідно підтягнутись Старосільському та Суходільському лісництвам у лісорозсадницькому виробництві.

По результатах огляду лісорозсадницького виробництва кращими визнані Брюховицьке та Перемишлянське лісництва, ряд працівників цих лісництв відзначені грошовими преміями.

За інформацією ДП "Бібрський лісгосп"

Ключові слова:

ДП "Бібрський лісгосп"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв