Рейдова робота триває

25 листопада 2020р, Новини підприємств. Прес-служба

З метою підвищення ефективності роботи із запобігання та боротьби з незаконними рубками, попередження розкрадання лісопродукції та іншими порушеннями лісового законодавства ДП «Старосамбірське лісомисливське господарство» постійно проводить спільні рейди із працівниками правоохоронних органів.

Рейдовими групами, зокрема, проводяться патрулювання лісових масивів з метою попередження та виявлення лісопорушень, а саме: несанкціонованих сміттєзвалищ, незаконної порубки дерев, пошкодження та знищення лісових культур та молодих лісів, порушення пожежної безпеки, правил полювання.

Так, протягом минулого тижня рейдовою групою було встановлено два факти лісопорушення.

Один з них у Сусідовицькому лісництві -  за «гарячими» слідами виявлено місце зберігання незаконно добутої деревини, а відповідно і особу лісопорушника. Ним виявився житель с. Викоти Самбірського району, матеріали згідно даного лісопорушення скеровані на адресу Старосамбірського ВП Самбірського ВП.

 

Крім цього працівниками лісової охорони Головецького лісництва спільно з працівниками охоронної фірми «Аркон» було затримано жителя с. Смерічка Старосамбірського району який вночі перевозив дві колоди породи «ялиця біла» власним гужевим транспортом. За слідами перевезення на даний час встановлено, що дерева заготовлені внаслідок незаконної рубки на території регіонального ландшафтного парку «Верхньодністровські Бескиди».

 

За даним фактом Старосамбірським ВП Самбірського ВП порушено кримінальне провадження за порушення ч.1 ст. 246 ККУ. Працівники лісової охорони спільно з працівниками правоохоронних органів і в подальшому будуть проводити рейди з виявлення порушників лісового законодавства.

 

За інформацією

ДП «Старосамбірське ЛМГ»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв