Підведення підсумків роботи за 2020 рік по ДП "Львівський лісгосп"

5 лютого 2021р, Новини підприємств. Прес-служба

Кожен рік вносить свої корективи та зміни в роботу як окремого підприємства, так і галузі загалом. Попри труднощі у 2020 році, ДП «Львівський лісгосп» виконав повний комплекс лісогосподарських робіт, пов’язаних з веденням лісового господарства та використанням  лісових ресурсів, дотримуючись принципів сталого розвитку та наближеного до природи лісівництва.

Господарська діяльність у лісах підприємства має обмежений характер. Рубок головного користування лісгосп не проводить. Відповідно до вимог лісового та природоохоронного законодавства, враховуючи стан насаджень та біологічні особливості порід, підрозділами підприємства проводяться різні види рубок формування і оздоровлення лісів.

Обсяг реалізації продукції, робіт, послуг за 2020 рік склав  15594,0 тис.грн.

Вся лісопродукція в обсязі 21,5 тис.кбм реалізована на внутрішній ринок.
Витрати на ведення лісового господарства склали – 14398,4 тис.грн, з них 100% власні кошти підприємства.

Рівень середньої заробітної плати штатних працівників досяг 7794,1 грн. Заборгованість з виплати заробітної плати відсутня.

Середньооблікова чисельність штатних працівників –81 особа.

За період з початку року, підприємством сплачено до бюджетів усіх рівнів    4871 тис.грн податків, зборів та обов’язкових платежів (до державного бюджету –  1878 тис.грн, до місцевого бюджету – 2993 тис.грн), а також 1094,0 тис.грн єдиного соціального внеску.

Найбільшу питому вагу в сумі сплачених податків становить рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів 14,6 %, податок на доходи фізичних осіб 30,2%, податок на додану вартість 26,8%, земельний податок (в т.ч. лісові землі) 10,2%, відрахування частини чистого прибутку – 9,3%.

З одного кубометра реалізованої деревини підприємством сплачено 305,40 грн податків, зборів та обов’язкових платежів до бюджетів усіх рівнів.

На підприємстві функціонує електронний облік деревини, який охоплює 100% всіх господарських операцій пов’язаних із заготівлею, переміщенням та реалізацією лісопродукції. Поєднання програми електронного обліку деревини з електронним бухгалтерським обліком дало змогу автоматизувати всю виробничу і бухгалтерську звітність.

Для попередження та виявлення порушень лісового та природоохоронного законодавства, державною лісовою охороною Львівського лісгоспу, поруч із індивідуальним патрулюванням закріплених дільниць, проводяться спільні рейди з працівниками правоохоронних органів та інспекторами ДСНС. За 2020 рік рейдовою бригадою ДП “Львівський лісгосп” було проведено 46 рейдів з охорони лісу. В результаті проведеної роботи складено 5 протоколів на лісопорушників. Сума накладених штрафів становить 3 485 грн., сума завданої шкоди, яку буде відшкодовано, становить 10 182 грн.

Впродовж року працівниками підприємства проведено 22 тематичні зустрічі з громадськістю, на яких обговорено  основні питання ведення лісового господарства.

Робота підприємства є відкритою для зацікавлених сторін через механізм громадського контролю, комунікацію з громадськістю та офіційний сайт підприємства

http://lvivlg.com.ua/ .

 ДП “Львівський лісгосп”

Ключові слова:

ДП "Львівський лісгосп"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв