На сторожі безпеки праці

7 квітня 2021р, Новини підприємств. Прес-служба

Безпека праці у лісовому господарстві потребує постійної та належної уваги, бо ж, як відомо, більшість робіт у цій галузі - з підвищеною небезпекою.
 
1-2 квітня у ДП «Жовківський лісгосп» було проведено оперативний адміністративно-громадський контроль з охорони праці IV рівня.
 
Стан охорони праці інспектували представники Львівського ОУЛМГ– заступник начальника - головний інженер Юрій Громяк, головний спеціаліст відділу лісових ресурсів, машин та технологій Василь Степанишин.
 
В ході перевірки оглянули стан ведення документації та виробничі процеси на лісокомплексі, зокрема у цехах переробки деревини, на нижньому складі, гаражах та майстернях по ремонту автотранспорту.
 
Окрім цього було проінспектовано дотримання вимог охорони праці на лісосічних роботах та стан техніки у Великомостівському та Бутинському лісництвах.
 
За результатами перевірки було відзначено належне забезпечення працівників спецодягом, спецвзуттям та засобами індивідуального захисту, підкреслено позитивні моменти при розробці ділянок головного користування та веденні документації з охорони праці.
 
У ході відомчого контролю було вказано й на порушення, зокрема, потребують покращення та облагородження побутові приміщення та майстерні по ремонту автотранспорту.
 
Уже зараз на підприємстві розробляється план заходів з усунення цих та інших недоліків з метою безпеки на кожному робочому місці та покращення умов праці, а головне - профілактики виробничого травматизму.
 
За матеріалами
ДП "Жовківський лісгосп"
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв