У Жовківському лісгоспі з лісівниками садили ліс члени Громадської ради при Львівському ОУЛМГ

22 квітня 2021р, Новини підприємств. Прес-служба

Члени Громадської ради при Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства спільно з лісівниками ДП «Жовківський лісгосп» висаджували ліс у Бутинському лісництві.

Спершу головний лісничий підприємства ознайомив присутніх із схемою посадки на цій ділянці та провів майстер-клас. Після відповідного інструктажу усі присутні взялись до роботи.

Знаряддям, яке традиційно використовують лісівники для висаджування молодих деревець є, хоч і давній (з 1883), проте найефективніший при садінні, зокрема, на піщаних ґрунтах – меч Колесова.

Спільними зусиллями лісівників та учасників акції було висаджено 4 тис. штук сіянців сосни звичайної та дуба на площі 0,7 га.

Цьогорічна весняна лісокультурна кампанія у Жовківському лісгоспі виходить на фінішну пряму.

Участь у таких спільних акціях садіння лісу - не лише чудовий спосіб активного відпочинку на лоні природи, а й можливість поговорити з лісівниками про їх роботу. Розуміння принципів сталого лісокористування дозволяє зрозуміти, що можна підтримувати стійкість лісів та їх сприятливий вплив на клімат та умови життя людини, отримуючи при цьому потрібну кількість деревини, необхідної для задоволення потреб суспільства.

За інформацією 

ДП "Жовківський лісгосп"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв