Представники громад та школярі взяли участь у відновленні лісів в ДП "Старосамбірське ЛМГ"

28 квітня 2021р, Новини підприємств. Прес-служба

Працівниками ДП «Старосамбірське ЛМГ» до процесу відновлення лісів запрошено представників громадськості та керівництво Хирівської ОТГ Самбірського району.

Протягом дня відновлення лісу проводилось у різних куточках Хирівської ОТГ, починаючи від с. Лопушниця і закінчуючи с. Гуманець. На ділянках, де у минулому році проводились лісозаготівельні роботи сьогодні висаджували молоді дерева дуба звичайного, ялиці білої, модрини європейської.

Приємним залишається той факт, що не зважаючи на різні погляди на ведення лісового господарства представники місцевих громад та працівники лісової охорони особистим прикладом показують можливість спільної співпраці та взаєморозуміння.

Безперечно відновлення лісу це наша робота, але коли до неї залучаються більша кагорта людей, для нас це вдвічі приємніше і набагато більша відповідальність за збереження та охорону висадженого молодого лісу.

ДП "Старосамбірське ЛМГ" висловлює подяку голові Хирівської ОТГ Королюк М. C., старості Старявського старостинського округу Потічному М.С., старості Чаплівського Старостинського округу Капустинському В.В., директору Лопушницької ЗСШ Сушинському М.Й., секретарю Хирівської ОТГ Середницькій М.І. учням Лопушницької та Катинської шкіл за особисту активну участь у процесах відновлення лісів.

 

 
 
За матеріалами
ДП "Старосамбірське лісомисливське господарство"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв