Ліси для нащадків

6 травня 2021р, Новини підприємств. Прес-служба

За ініціативи директорки КНП «Рава-Руська лікарня» Романишин Марії Миколаївни школярі виявили бажання взяти участь в озелененні території лікарні, яка знаходиться на мальовничих пагорбах Равського Розточчя.
Заручившись підтримкою дирекції Рава-Руського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, а також ДП "Рава-Руське лісове господарство" на території Рава-Руської лікарні учасники акції висаджували саджанці ялини, сосни, липи та дуба, які надали працівники лісового господарства. Провідний інженер лісових культур Роман Луцко провів інструктаж, ознайомив з інвентарем і пояснив, як правильно садити дерева.
Молоді люди швидко освоїлись на ділянці посадки та взялися до роботи: хлопці мечами Колесова пробивали ґрунт, а дівчата обережно опускали у ці маленькі отвори саджанці сосни, ялини, липи та дуба.
Трохи втомлені, але щасливі, школярі з радістю дивились на результати своєї праці. Всі розуміли, що через роки чи десятиліття можна буде прийти в цей ліс, помилуватися ним і з гордістю сказати: тут є і моє дерево.
 
Подібні заходи - це чудова можливість побачити працю лісівника та унікальна нагода стати частинкою неосяжного світу природи і дати початок чомусь новому. Хто хоч раз посадив дерево, - той ніколи не буде шкодити зеленому скарбові і не дозволить цього іншим. По суті, це шанс зробити у своєму житті щось вагоме та корисне для усього суспільства.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв