Ярмарка лісу

18 травня 2021р, Новини підприємств. Прес-служба

17 травня 2021 року на теренах Старосамбірської ОТГ відбулась неординарна подія, вперше на Львівщині було проведено торговий захід «Ярмарка лісу». Де спільно з державним підприємством «Старосамбірське лісомисливське господарство» та торговою біржею «Товарно-сировина біржа «Галконтракт» було запущено пілотний проект, аукціон з продажу необробленої деревини в «живу». Тобто кожен учасник торгів з продажу необробленої деревини міг безпосередньо перед покупкою на власні очі переглянути та доторкнутись до лоту який йому припав до душі. Крім цього, перед продажем деревини усі охочі мали можливість безпосередньо на місці ознайомитись з тим де і як ця деревина була заготовлена.

Травневий ранок в лісовому масиві Страшевицького лісництві в кварталі 20 виділі 11 розпочався,  як ніколи велелюдно, до лісу завітали гості із усіх куточків району і не тільки.

Із вступним словом виступив директор Старосамбірського  державного лісгоспу Юрій Мрочко, який привітав усіх учасників та гостів ярмарки. Головним лісничим Володимиром Задільським було ознайомлено усіх з кількісним та якісним складом насаджень та специфікою рубок переформування.

Наукові співробітники Національного  лісотехнічного університету України ознайомили присутніх про рубки переформування і наочно показали результати проведення цих рубок в натурі.

Представники органів місцевого самоврядування голова Старосамбірської ОТГ Ігор Трухим та староста Страшевицького старостинського округу Микола Ляхович побажали усім учасникам гарних торгів.

Самі аукціонні торги відбулись без ажіотажу, всі 11 виставлених на продаж лотів під чітким керівництвом директора біржі «Галконтракт» Стелли Мамаєвої  були куплені підприємцями деревообробниками.

За інформацією

ДП "Старосамбірське ЛМГ"

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв