Результати роботи ДП "Львівське лісове господарство" за минулий рік

14 лютого 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

Кожен рік вносить свої корективи та зміни в роботу як окремого підприємства, так і галузі загалом. Але тим не менш ДП «Львівський лісгосп» виконав повний комплекс лісогосподарських робіт, пов’язаних з веденням лісового господарства та використанням  лісових ресурсів, дотримуючись принципів сталого розвитку та наближеного до природи лісівництва.

Результати роботи підприємства за 2021 року наступні:

– Обсяг реалізації продукції, робіт, послуг за 2021 рік склав 22 645 тис.грн.

– Вся лісопродукція в обсязі 21,3 тис.кбм реалізована на внутрішній ринок.

– Витрати на ведення лісового господарства склали – 20 005 тис.грн, з них 100% власні кошти підприємства.

– Рівень середньої заробітної плати штатних працівників досяг 11094 грн. Заборгованість з виплати заробітної плати відсутня.

– Середньооблікова чисельність штатних працівників – 72 осіб.

– За період з початку року, підприємством сплачено до бюджетів усіх рівнів 5877 тис.грн податків, зборів та обов’язкових платежів (до державного бюджету – 1851,0 тис.грн, до місцевого бюджету – 4026 тис.грн), а також 2183 тис.грн єдиного соціального внеску.

– Найбільшу питому вагу в сумі сплачених податків становить рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів 8,9%, податок на доходи фізичних осіб 26,7%, податок на додану вартість 20,7%, земельний податок (в т.ч. лісові землі)     6,0%.

З одного кубометра реалізованої деревини підприємством сплачено 378,4 грн податків, зборів та обов’язкових платежів до бюджетів усіх рівнів.

Для попередження та виявлення порушень лісового та природоохоронного законодавства, державною лісовою охороною Львівського лісгоспу, поруч із індивідуальним патрулюванням закріплених дільниць, проводяться спільні рейди з працівниками правоохоронних органів та інспекторами ДСНС. Лісова охорона підприємства  спільно з рятувальниками проводили тренування щодо ліквідації умовної лісової пожежі, задля відпрацювання спільних дій у разі виникнення наявної пожежної ситуації в лісі.  У звітному році, не зафіксовано жодного випадку лісових пожеж в лісових масивах лісгоспу.

– За 2021 рік рейдовою бригадою ДП “Львівський лісгосп” було проведено 68  рейдів з охорони лісу. В результаті проведеної роботи складено 4 протоколів на лісопорушників. Сума накладених штрафів становить 4000 грн., сума завданої шкоди, яку буде відшкодовано, становить 7300 грн.

– ДП «Львівський лісгосп» взяло участь у масштабній акції Держлісагентства «Створюємо ліси разом» в рамках програми Президента України «Зелена країна». За час проведення заходів учасники висадили нових лісів на площі 3,17га. Поряд з цим лісівники долучилися і до озеленення ВНЗ, шкіл, дошкільних навчальних закладів та інших соціальних об’єктів.

– Впродовж року працівниками підприємства проведено 14 тематичних зустрічі з громадськістю, на яких обговорено  основні питання ведення лісового господарства.

Робота підприємства є відкритою для зацікавлених сторін через механізм громадського контролю, комунікацію з громадськістю та офіційний сайт підприємства:

http://lvivlg.com.ua/

 

 
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв