У Рава-Руському лісгоспі висадили понад 28 тисяч молодих дерев

24 березня 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

Цього тижня працівники Рава-Руського лісгоспу відновлювали ліс у Рава-Руському лісництві на ділянці лісу, вирубка якої відбулась у 2021 році. Садили сіянці сосни звичайної та дуба звичайного із закритою кореневою системою на площі 0,7 га. Садивний матеріал вирощений в лісовому розсаднику ДП «Рава-Руське ЛГ» із застосування системи крапельного поливу. 

В цьому році ДП «Рава-Руське ЛГ» планує висадити лісові культури на площі 96,5 га., з них 60 га. заплановано висадити вже цієї весни. Також ДП «Рава-Руське ЛГ» планує садити ліс, де його раніше ніколи не було. Лісорозведення заплановано здійснити на площі 6 га., з них 2 га. заплановано висадити у період березень-квітень 2022 р.

У 2022 р. заплановано провести доповнення лісових культур на площі 60 га.

Станом на сьогодні підприємством висаджено 3,8 га лісових культур і проведено доповнення лісових культур на площі 5 га, загалом  висаджено 28,75 тис.шт. молодих дерев.

Ми працюємо, а тому плануємо свою роботу, адже віримо в перемогу України, ми віримо, що майбутнє УКРАЇНИ настане і всі українські воїни повернуться додому живими і здоровими!

Слава Україні! Слава українському лісу!
 

За матеріалами ДП "Рава-Руське ЛГ"

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв