Буде ліс!

1 квітня 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

Цьогорічні березневі погодні умови стали сприятливими для висаджування лісу, робіт в лісових розсадниках та лісокультурних площах. Тому кипить робота і на потужностях ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр"  - від пакування та відвантаження садивного матеріалу до посіву насіння.

Варто зазначити, що всі ці роботи виконуємо на автоматизованих лініях, що в свою чергу дозволяє значно пришвидшити роботи та відповідно покращити продуктивність розсадника. Станом на сьогодні більша половина стандартних сіянців вже відвантажена лісогосподарським підприємствам, приватним покупцям, а решта знаходиться на складі підприємства та буде відвантажена в ході весняної лісокультурної кампанії.

Також в ДП «Львівський ЛСНЦ» вже завершено посів першої ротації в теплицях. Висіяно понад 1 мільйон посівних місць – сосни звичайної (380 тис.,), модрини європейської (150 тис.), ялини європейської (130 тис.), клена-явора(50 тис.), дугласії (68 тис.) бука лісового та ялиці білої (160 тис.). Для вирощування сіянців із покращеною кореневою системою, на виробничих потужностях підприємства, висіяно 110 тис. посівних місць сосни звичайної, ялини європейської, модрини європейської в касети Hiko-V50.

Висіяне протягом березня насіння вже проростає – буде ліс! В планах на цей рік виростити три мільйони сіянців із закритою кореневою системою – ялиці(стандартних параметрів набуває протягом трьох вегетацій), бука, дуба, сосни, модрини, ялини, псевдотсуги, клена-явора та інших.

Також ДП »Львівський ЛСНЦ» вирощує покращений садивний матеріал для створення клонових лісонасіннєвих плантацій.

ДП »Львівський ЛСНЦ»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв