Національному природному парку "Бойківщина" - 3 роки!

11 квітня 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

11 квітня 2019 року Президент України підписав Указ № 130/2019 «Про створення національного природного парку «Бойківщина» загальною площею 12240 га, яка включає землі лісового фонду. Територію поділено на 4 лісництва: Сянківське, Міжгірське, Либохорівське, Яблунське.
 
Парк розпочав свою повноцінну діяльність у 2021 році. Але не зважаючи на свій досить юний вік, ми впевнено крокуємо до поставлених перед нами завдань, а це - збереження та раціональне використання природних ландшафтів і комплексів, що мають естетичне, природоохоронне, наукове та рекреаційне значення.
 
Кроки маленькі, але за рік зроблено їх чимало. Формується трудовий колектив з людей, які спроможні забезпечити виконання поставлених цілей. Налагоджено співпрацю з діловими партнерами. Сформовано науково – технічну раду НПП «Бойківщина» та відбулося її перше засідання. Фахівцями наукового відділу надано оцінку сучасному стану природних комплексів Парку, розпочато спостереження та дослідження, щодо виявлення популяцій рідкісних і зникаючих видів флори та фауни.
 
Для того, щоб наші відвідувачі мали змогу насолодитися краєвидами, створено рекреаційну зону та розроблено концепції туристичних маршрутів та екологічних стежок. Ми також дбаємо про формування бережливого ставлення до природи у наших дітей, молоді та мешканців громад для цього у нас започатковані екологічні уроки, акції, бесіди ,семінари. Організовано та проведено етно - фестивалі «Свято хліба» та «Бойківська зима», адже одним із завдань Парку є збереження історико - культурної спадщини, традицій, звичаїв, обрядів Бойківського краю.
 
Вітаємо колектив та всіх причетних до створення НПП «Бойківщина», бажаємо мирного неба, мудрості і натхнення, злагоди і достатку, а також успіхів у реалізації всіх задумів.
 
Віримо в себе та свої сили, крокуємо до нових вершин та досягнень!
 
Все буде Україна!
 
НПП "Бойківщина"

Ключові слова:

НПП "Бойківщина"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв