Весняні лісокультурні роботи тривають

11 квітня 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

З настанням теплої погоди, для лісівників Сколівського лісгоспу прийшов час садити ліс. І хоча у гірській частині ще лежить сніг, на рівнині вже розпочато роботи з лісовідновленння на ділянках які вийшли з-під суцільних рубань.

Перший гектар молодого лісу створено у Розгірчанському лісництві в межах Стрийської ОТГ біля села Лукавиця (лісничий Роман Мільчаковський, майстри лісу Василь Гаврильців та Михайло Бойчук). Висаджено 4,5 тисячі штук сіянців дуба, ялиці, модрини у кварталі 12 в урочищі “Чорна гора”.

Враховуючи військовий стан та зайнятість громадян непередбачуваними проблемами, все ж місцевим лісівникам допомагали не байдужі жителі села Жулина, до речі з десяти чоловік тільки два молоді хлопці садили ліс вперше.

Головний лісничий Сколівського держлісгоспу Василь Дмитрів приймаючи участь у садінні мав можливість ознайомитися з думками місцевого населення про заготівлю деревини, ведення лісового та мисливського господарства і військові звитяги наших Збройних Сил.

Спільно було прийнято рішення майбутній дубовий ліс назвати “Лісом Перемоги”, таким чином долучившись до неї, а Бог почув і щедро полив свіжу посадку рясним весняним дощиком. Буде висока приживлюваність, буде ліс, буде Україна...

  

                                                                                         За матеріалами

                                                                  ДП “Сколівське лісове господарство”

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв