НПП "Сколівські Бескиди": видано черговий том Літопису природи

10 травня 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

Науковим відділом парку підготовлено та видано черговий 22 том Літопису природи, в якому фіксуються спостереження за динамікою різних природних явищ, а також узагальнення результатів наукових досліджень за станом і змінами природних процесів, виконаних на його території. У зборі первинних спостережень беруть участь не тільки наукові співробітники, а також інспектори з охорони природно-заповідного фонду.

В даному томі вперше проведено аналіз основних метеорологічних показників за 2020−2021 роки, які були отримані за допомогою метеостанції «METEOTREK», яка знаходиться на території парку. Достовірність отриманих даних є досить високою, оскільки дана метеостанція фіксує основні дані (температура повітря, кількість опадів, швидкість вітру та його напрямок, вологість повітря, атмосферний тиск тощо) кожних 30 хв.

Матеріали, опубліковані у черговому томі Літопису природи, можуть бути використані науковцями для аналізу та виявлення взаємозв’язку у живій та неживій природі, здійснення наукових досліджень, написання дисертацій, дипломних та наукових робіт, що пов’язані з територією Парку.

НПП "Сколівські Бескиди"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв