Спільні навчально-тактичні навчання з ДСНС по гасінню пожеж в екосистемах та виявленню вибухонебезпечних предметів

30 травня 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

Працівниками державної лісової охорони ДП “Дрогобицький лісгосп” спільно з  пожежно-рятувальним відділенням 6 державної пожежно-рятувальної частини (м. Борислав) та аварійно-рятувальним відділенням 5 державної пожежно-рятувальної частини (м. Дрогобич) на території Нагуєвицького лісницва ДП «Дрогобицький лісгосп» проведено пожежно-тактичні навчання по гасінні лісової пожежі.

За тактичним задумом навчань вогонь швидко розповсюджувався та перекинувся на низовий шар лісового масиву. На місце прибули члени ДПД Нагуєвицького лісництва для гасіння сухостою трави.

На місце прибули члени ДПД Нагуєвицького лісництва для гасіння сухостою трави.

За допомогою механізованих засобів, а саме малого  пожежного  модуля  який  встановлений на автомобіль Mitsubishi L200 та мотооприскувачів нового покоління, які були придбані за власні кошти підприємства  в кількості 17 шт. вдалося призупинити розповсюдження пожежі.

У зв’язку із зміною погодних умов виникла загроза поширення вогню на значну територію, було прийняте рішення провести влаштування мінералізованої смуги  та зробити  виклик служби ДСНС. На місце події оперативно прибули рятувальники. Спільно з працівниками державної лісової охорони ДП «Дрогобицький лісгосп» вогнеборці здійснили локалізацію осередку пожежі, таким чином, не допустивши її подальшого розповсюдження. Згодом пожежу було повністю ліквідовано.

Також були проведені навчання по виявленню вибухонебезпечних предметів на територіях  державного лісового фонду.

Таким чином навчання дали змогу практично відпрацювати злагодженість дій особового складу підрозділів ДСНС України та працівників лісового господарства під час ліквідації умовної лісової пожежі та виявлення вибухонебезпечних предметів на територіях  державного лісового фонду.

За матеріалами ДП “Дрогобицький лісгосп” 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв