ТРИВАЄ ЗАГОТІВЛЯ КОРМІВ ДЛЯ ДИКИХ ТВАРИН

22 серпня 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

Єгерська служба ВВП  «Надлісництво Буськ» ДП «Радехівське лісомисливське господарство» проводить заготівлю кормів для диких тварин. Мисливське господарство – невід’ємна частина лісового господарства, пріоритетом якої є охорона, захист, відтворення та використання мисливського фонду.

Протягом літа у держлісгоспі триває заготівля кормів для диких тварин: сіна, гіллячкового корму.

Деревні віники лісівники формують з різних порід дерев. Для кращого зберігання, їх попередньо замочують декілька разів у соляному розчині, опісля висушують та розвішують у приміщеннях, що добре провітрюються. Тепер віники будуть «достигати» в сховищах до зими, а з приходом сніжної погоди єгері розкладуть їх у лісі.

Для підгодівлі оленів, козуль, а також зайців, єгерські служби держлісгоспу заготовляють необхідну кількість сіна, яке при укладанні пересипають сіллю.

Восени працівники мисливських господарств поповнюватимуть корми для тварин зерновими – кукурудзою, пшеницею, які найбільше смакуватимуть кабанам.

Підгодівля диких тварин розпочнеться у зимовий період, коли випаде перший сніг. Триває вона переважно 100-120 днів. Така допомога дозволяє звірині успішно перезимувати та привести навесні здорове молоде потомство, а також утримує дичину від міграції.

 

Володимир Хомич,

мисливствознавець ДП "Радехівське ЛМГ"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв