Догляд за лісовими культурами - фундамент майбутніх лісів

5 вересня 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

ДП "Рава-Руське лісове господарство" приділяє значну увагу догляду за лісовими культурами, основна мета яких - створення сприятливих умов для їх росту, скорочення строків зімкнення й переведення в покриту лісом площу, усунення негативного впливу трав'яної рослинності й порослі малоцінних порід. Щороку обсяг проведення робіт підприємством коригується, залежно від забур'яненості, погодних умов та сягає понад 300га.

У 2022 році період проведення доглядів розпочався в травні та буде тривати до жовтня. Посушливі погодні умови внесли свої корективи. В листяних насадженнях догляди почали проводитись пізніше вище зазначеного терміну, щоб уникнути сонцеопіків лісових культур. Висока температура, низька волога, відсутність затінення - це ті фактори, які негативно впливають на вирощення дерев і під час проведення лісокультурних робіт потрібно враховувати зазначені чинники, щоб отримати продуктивні і високого складу ліси.

Рава-Руським лісгоспом, в цьому році, вже проведено догляди за лісовими культурами на площі 220га, та ще планується провести понад 100га.

ДП "Рава-Руське лісове господарство" працює для майбутнього, для квітучої нашої УКРАЇНИ!

За матеріалами

ДП "Рава-Руське лісове господарство"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв