Дмитрах Василь Дмитрович

14 січня 2011р, Першопостаті Львівських лісів. Прес-служба

 Дмитрах Василь Дмитрович народився 10 серпня 1929 року в с. Воля Якубова Дрогобицького району Львівської області.

Після закінчення лісоінженерного факультету Львівського лісотехнічного інституту в 1952 році працював старшим інженером Дрогобицького ліспромгоспу. В 1956 році був призначений на посаду головного інженера Дрогобицького ліспромгоспу тресту „Станіславліс”.

У 1960 році Василь Дмитрович був переведений на посаду начальника відділу лісозаготівель і переробки деревини Львівського міжобласного управління лісового господарства і лісозаготівель. З 1964 по 1992 рік Дмитрах В.Д. працював головним інженером (Львівського обласного управління лісового господарства і лісозаготівель) державного лісогосподарського об’єднання „Львівліс”.

Вся трудова діяльність Василя Дмитровича пов’язана з виробництвом у сфері лісозаготівель та переробки деревини, де Він зарекомендував себе досвідченим організатором виробництва, висококваліфікованим та технічного грамотним спеціалістом, вимогливим та принциповим керівником. Під його безпосереднім керівництвом створено комплексні лісові підприємства – лісгоспзаги.

Запроваджені на цих підприємствах новітні технології та техніка, що дало можливість механізувати лісопромислове виробництво, первинну переробку деревини і забезпечити виготовлення значної кількості продукції та товарів широкого вжитку.

За багаторічну активну роботу, значний вклад у прискорення науково-технічного прогресу, зміцнення зв’язку науки з виробництвом був нагороджений:
- Медаллю „За трудову доблесть” у 1966 році;
- Медаллю „За доблесний труд” у 1970 році;
- Почесною Грамотою науково-технічного товариства лісової промисловості і лісового господарства СРСР у 1971 році;
- Почесною Грамотою Верховної Ради УРСР у 1987 році.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Першопостаті Львівських лісів