Інформація щодо виконання Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства Закону України "Про доступ до публічної інформації" за лютий 2018р.

1 березня 2018р, Звіти. Прес-служба

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що протягом лютого 2018 року на адресу управління відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" поступили запити:

• 09.02.2018р. від Сидоренко С.В. щодо надання завірених належним чином копій лісорубних і лісових квитків по Бориницькому лісництву за 2014-2018 роки.

• 20.02.2018р. від Губицької О. «Наші гроші.Львів» щодо переліку користувачів мисливських угідь у Львівській області, площі наданих кожному користувачеві угідь, номеру та дати рішення Львівської облради про погодження.

• 22.02.2018р. від МБО «Екологія-Право-Людина» щодо квартально-видільного переліку репрезентативних ділянок згідно стандарту FSC по всіх підприємствах Львівського ОУЛМГ, на які поширюється дія сертифікату FSC та квартально-видільного переліку видів рослин, занесених до Червоної Книги України і які охороняються згідно стандарту FSC, по всіх підприємствах Львівського ОУЛМГ, на які поширюється дія сертифікату FSC.

• 26.02.2018р. від ТОВ «Біофрут» щодо оброблення лісів пестицидами, хімічними та іншими отруйними речовинами протягом останніх трьох років.

Інформаційні запити задоволено управлінням у встановлений Законом України «Про доступ до публічної інформації» строк.
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Звіти