Інформація щодо виконання Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства Закону України "Про доступ до публічної інформації" за жовтень-грудень 2020р.

13 серпня 2021р, Звіти. Прес-служба

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що протягом жовтня  2020 року на адресу управління відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" поступили запити:

 •   22.10.2020р. від МБО »Екологія-Право-Людина»  щодо надання інформації по рубках в ДП»Стрийське ЛГ».

Інформаційний запит задоволено управлінням у встановлений Законом України «Про доступ до публічної інформації» строк.

                                       *********

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що протягом листопада  2020 року на адресу управління відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" поступили запити:

 •   13.11.2020р. від журналіста Тартачного О.(Наші гроші.Львів) щодо надання інформації про використання системи публічних закупівель.

Інформаційні запити задоволено управлінням у встановлений Законом України «Про доступ до публічної інформації» строк.

                                               *********

    Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що протягом  грудня  2020 року на адресу управління відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" поступили запити:

 •   07.12.2020р. від МБО »Екологія-Право-Людина»  щодо надання інформації по запланованих рубках на 2021рік по деяких кварталах в ДП»Стрийське ЛГ;

  •   14.12.2020р. від ТзОВ»НВП»Грифсканд-Свалява» щодо надання інформації про заплановану кількість заготівлі букової і грабової дров'яної сировини.

Інформаційні запити задоволено управлінням у встановлений Законом України «Про доступ до публічної інформації» строк.

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Звіти