Інформація щодо виконання Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства Закону України "Про доступ до публічної інформації" за квітень-червень 2021р.

13 серпня 2021р, Звіти. Прес-служба

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що протягом квітня 2021 року на адресу управління відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" поступили запити:

•  27.04.2021р. від «Наші гроші.Львів» щодо надання інформації по загальній площі деяких державних підприємств Львівської області.

Інформаційний запит задоволено управлінням у встановлений Законом України «Про доступ до публічної інформації» строк.

                                       *******

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що протягом травня 2021 року на адресу управління відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" поступили запити:

•   13.05.2021р. від Асоціації деревообробників та лісозаготівельників Львівщини щодо надання програми раціонального використання лісів Львівської області, що перебувають у державній власності;

•  13.05.2021р. від «Наші гроші.Львів» щодо надання інформації з приводу трофі-експедиції Карпатський кордон 21, яка проходить кордоном Львівської, Закарпатської та Івано-Франківської областей;

•  24.05.2021р. Бляхарський Я.Р. щодо довідки для ПФ.

Інформаційні запити задоволено управлінням у встановлений Законом України «Про доступ до публічної інформації» строк.

                                       ********

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що протягом червня 2021 року на адресу управління відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" запити не  поступали.

 

 

 

 

 

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Звіти