Громадська рада продовжує свою роботу

17 жовтня 2014р, Громадська рада. Прес-служба

16 жовтня 2014 року в приміщенні обласного управління відбулося чергове засідання Громадської ради при Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Першим питанням порядку денного був план роботи комісій Громадської ради при Львівському ОУЛМГ, про який доповідали голови комісій.

Під час розгляду цього питання серед членів Громадської Ради виникали жваві дискусії. Зокрема, у комісії із лісового господарства після відвідин Славського лісгоспу виникли запитання щодо відведення лісосік в рубку, правомірності проведення суцільних санітарних рубок тощо, тому це питання вирішили розглянути докладніше на наступних засіданнях Громадської ради, за участю профільних наукових установ. Також члени комісії із лісового господарства підняли питання надання лісовій охороні статусу держслужбовців її працівникам, покращення співпраці із міліцією та поліпшення матеріальне забезпечення лісництв, оскільки зараз стан справ, пов’язаних із цими проблемами, залишає бажати кращого.

Комісія, яка займається мисливським господарством, доповіла про результати своєї роботи. Зокрема її члени розробили пропозиції щодо змін Закону України «Про мисливське господарство та полювання та зміни до інструкції про порядок видачі ліцензій на добування диких парнокопитних тварин». Львівське ОУЛМГ зобов’язалося направити ці пропозиції на розгляд в Державне агентство лісових ресурсів України. Члени Громадської Ради сподіваються, що їх все-таки врахують і внесуть відповідні зміни у закон.

Другим питанням порядку денного мало бути розгляд звернення Громадської ради до Голови Державного агентства лісових ресурсів України В.В. Чернякова щодо перебування на займаній посаді начальника Львівськго ОУЛМГ А.Б. Тирчика, але оскільки А.Б. Тирчик написав заяву на звільнення, а сьогодні 17.10.2014 року, відповідно до наказу Держлісагенства України він звільнений із займаної посади, то потреба у розгляді даного питання відпала.

При Громадській раді також створили мандатну комісію, яка розглядатиме припинення членства у Громадській раді організацій, які не відвідують її засідань. А також комісія із лісового господарства вибрала нового голову комісії, оскільки попередній склав свої повноваження. Новим головою комісії із лісового господарства став Роман Верхоляк, який представляє ГО «Варта 700».

І завершилося засідання врученням посвідчень членам Громадської ради при Львівському ОУЛМГ головою Громадської ради Степаном Миклушем.

Оксана Оприск,
секретар Громадської ради
при Львівському ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Громадська рада