На засіданні Громадської ради при Львівському ОУЛМГ обговорили стан та перспективи розвитку лісового господарства

1 квітня 2015р, Громадська рада. Прес-служба

31 березня у приміщенні обласного управління відбулося розширене засідання Громадської ради при Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. Участь у засіданні взяли члени Громадської ради, спеціалісти обласного управління та директори державних лісогосподарських підприємств області. Загалом всіх присутніх налічувалось близько 80 чоловік.

Відкрив засідання голова Громадської ради при Львівському ОУЛМГ Степан Миклуш, який оголосив порядок та регламент роботи Громадської ради.

Згідно порядку денного перший заступник начальника управління Анатолій Дейнека проінформував про роботу Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства у 2014 році та перспективи розвитку лісового та мисливського господарства на Львівщині у 2015 році. Наступними виступили директори Бродівського, Буського, Жовківського, Рава-Руського та Стрийського лісгоспів, які розповіли про перспективи розвитку ввірених їм підприємств.

Після виступів доповідачів відбувалась жвава дискусія. Найбільше громадських активістів цікавили проблемні питання розвитку лісового господарства та кожного підприємства зокрема. Окрему увагу було приділено обговоренням щодо ситуації на ринку деревини та реформуванню лісової галузі.

За результатами обговорень члени громадської ради схвалили заслухані звіти та вирішили спільно з обласним управлінням напрацювати пропозиції до Проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів підприємницької діяльності, пов'язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів" (щодо мораторію на експорт лісо- та пиломатеріалів у необробленому вигляді) №1362 від 10.12.2014р.

Окремо також піднімалось питання щодо інформування громадськості області про роботу лісогосподарських підприємств. З цього приводу видано наказ по управлінні, яким зобов’язано керівників підприємств розміщувати на веб-сайтах інформацію про господарсько-фінансові показники діяльності по видах лісогосподарських та лісозаготівельних робіт в розрізі сільських та селищних рад, в тому числі про розмір коштів, які надходять на рахунки сільських і селищних рад, внаслідок господарської та іншої діяльності підприємств.

За підсумками розгляду питань порядку денного учасники засідання дійшли згоди щодо необхідності подальшої співпраці та ефективної взаємодії у вирішенні проблемних питань у галузі лісового та мисливського господарства.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Громадська рада