Підприємства Львівського ОУЛМГ готові до проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля

21 березня 2014р, Новини. Прес-служба

Всі державні лісогосподарські підприємства Львівського ОУЛМГ мають в наявності декоративний садивний матеріал основних і другорядних деревних та чагарникових порід. Крім цього створено 10-ть додаткових місць реалізації декоративного садивного матеріалу для потреб озеленення та благоустрою, де можна придбати різні види та форми деревних і чагарникових порід. Ці місця розміщені:

1. ДП «Боринське ЛГ» - розсадник біля контори лісгоспу за адресою смт. Бориня, де і буде проводитись реалізація садивного матеріалу.

2. ДП «Бродівське ЛГ» - павільйон по реалізації декоративного садивного матеріалу розташований в теплиці біля контори лісгоспу за адресою м. Броди, вул.Низька, 15.

3. ДП «Дрогобицьке ЛГ» - торговий павільйон організовано на базі Летнянського лісництва на території розсадника в кв. 9 вид. 19. Рекламні щити будуть встановлені в смт. Меденичі на відрізку автошляху Львів-Дрогобич.

4. ДП «Золочівське ЛГ» реалізаці проводиться біля контори лісгоспу с. Струтин Золочівський р-н, 72 кілометр траси Львів-Знамянка.

5. ДП «Жовківське ЛГ» реалізації буде проводитись в торговому павільйоні «Лісовичок», який знаходиться біля контори В’язівського лісництва (кв. 20 вид. 19) по трасі Львів-Сокаль, 6 км. від м. Жовква .

6. ДП «Радехівське ЛМГ» реалізація буде проводитись в Радехівському лісництві (кв. 4 вид. 6) біля садиби лісництва, яке розташоване біля автодороги Броди-Червоноград за 5 км. від м. Радехів.

7. ДП «Рава-Руське ЛГ» торговий павільйон по реалізації декоративного садивного матеріалу знаходиться в Річківському лісництві кв. 54 вид. 21.

8. ДП «Самбірське ЛГ» реалізація буде проводитись в Рудківському лісництві на розсаднику біля садиби лісництва. Розсадник знаходиться в м Рубки на віддалі 1,5 км. від автомагістралі Львів-Ужгород. Крім цього можна придбати садивний матеріал в торговому павільйоні «Лісовичок» в м. Самбір біля контори лісгоспу.

9. ДП «Сколівське ЛГ» реалізація декоративного садивного матеріалу буде проводитись в Любинцівському лісництві біля садиби лісництва, 634 км. автодороги Київ-Чоп.

10. ДП «Славське ЛГ» реалізація буде проводитись в торговому павільйоні «Лісовичок» в Тухлянському лісництві в с. Тухля яке розташоване на шляху до гірськолижного курорту Славськ.

На офіційному сайті Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства знаходиться повна інформація про декоративний садивний матеріал (підприємство, адреса, місце знаходження, породний склад, розміри та розцінка).

Садивний матеріал для реалізації весна 2014

Прайси на садивний матеріал по підприємствах Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління