Результати ялинкової кампанії у ДП "Радехівське ЛМГ"

10 січня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Лісництва Радехівського лісомисливського господарства впродовж ялинкової кампанії 2018-2019 рр. заготували та реалізували 500 шт. різдвяних дерев. З них 265 штук - це ялина звичайна і 235 штук - сосна звичайна. У грошовому еквіваленті підприємство реалізувало різдвяних дерев на загальну суму 19,8 тис. грн.

Заготівлю соснових та ялинових деревець проводили на спеціально створених плантаціях у попередньо погоджених місцях з Львівською облдержадміністрацією з випискою лісових квитків відповідно до чинного законодавства.

Також впродовж передсвяткового та святкового періоду державна лісова охорона підприємства спільно з працівниками Національної поліції районів в зоні діяльності підприємства забезпечували додаткові заходи щодо охорони шпилькових насаджень від незаконних рубок. Проведено 18 рейдів, у яких задіяно 36 працівників лісової охорони та 15 працівників поліції. За результатами роботи патрульних груп на рухомих постах було виявлено 7 порушників, що незаконно зрубали 7 новорічних дерев. Складено 7 адміністративних протоколів та відповідно винесено 7 постанов. Порушники сплатили адміністративні штрафи у розмірі 595 грн, та відшкодували збитки на 3178 грн.

Відділ лісового господарства

ДП "Радехівське лісомисливське господарство"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління